top of page
FLER TESTIMONIALS
Grönsakerpic.png

NÅGRA ORD FRÅN EN "40 TAGGARE" SOM PRECIS VARIT PÅ 60_ÅRS KONTROLL

För mig har det blivit ett nytt sätt att tänka och ett nytt sätt att leva. Först och främst känna lugn harmoni och glädje. 

 

Jag äter idag helt annorlunda än tidigare. Jag äter i princip aldrig mejeriprodukter. Äter alltid en frukt till frukost. Äter nästan aldrig pasta/potatis. Om jag äter kött så blir det vilt kött eller rött kött och nästan aldrig till middag. Middag oftast fisk. Idag äter jag betydligt mindre portioner och på tallriken lika mycket grönsaker som proteiner. Dricker i huvudsak vatten. Alltid kolodialt vatten på morgonen samt 2 st juiceplus tabletter av varje sort.


Jag kör minst en gång per år Bülowmetoden fas1 och fas 2 för att verkligen rena kroppen och som bonus går man ju ner i vikt, men för mig känns det bara skönt att bli av med sockerbehovet och verkligen bli av med alla slaggprodukter. Läs hela Åkes resa>

Åke

ETT LÄTTARE LIV
 

“Jag har levt med övervikt i flera år och har verkligen försökt alla möjliga bantningskurer från Viktväktarna till GI-metoden. Lyckades gå ner 3-4 kilo sen stod det still och tålamodet tog slut. Med Evas metod och rätt kosthållning har jag lyckats gå ner hela 16 kilo och har under tiden mått oförskämt bra, mycket energi bättre blodtryck och ett lättare liv.


Tack Eva. ”Agnes“

MIN VIKTRESA

 

Min viktresa började i år i februari när jag kom i kontakt med Eva . Hon gav mig insikt att nu är det för resten av ditt liv, med Evas energi och positivitet gick resan mot mitt nya viktliv som en dans, Evas ständiga tillgänglighet gjorde att jag aldrig kände mig ensam eller vilsen.

 

Vad jag har vunnit: viktnedgång med 25 kilo, fantastiska blodvärden, halverat min blodtrycks medicin, bort med uppblåst mage, och livsenergi som är tillbaka. Ett stort tack till mitt barnbarn som fick mig att inse att jag var tvungen att ta tag i mitt liv. Varma kramar till dig Eva och ett stort tack för allt.

Med vänlig hälsning, Anita

 

 

”HUR JAG FÖRÄNDRADE MIN LIVSSTIL!"
 

Hur jag hamnade i händerna på Eva är det där i livet som bara händer när man minst anar det men är motiverad och mottaglig efter 20 år som missbrukare av ”Mat”. De närmaste vännerna var skeptiska och målade faan på väggen..Vad är det vad innebär det???

Stod just på språng att göra en titthålsoperation o fästa en klämma på matsäcken..lite rädd..lite undrande och motiverad, men inte villig när jag skönt låg hos min Skönhetsterapeut och hörde ett samtal utanför dörren om, en bantningsmetod.???

Ut ur alla masker och fortfarande liggande på britsen fick jag telefonnumret till Eva. Dagen därpå stod jag framför hennes skrivbord beredd att ändra livsstil. 23 oändliga dagar med stentuff diet blev jag inte bara lättare utan piggare för varje dag. För att vara nära att få åldersdiabetes, höga värden, lite ont i fötterna och allmänna småkrämpor som tillkommit de sista åren, trånga kläder och närmaste vänner väldigt bekymrade, gav jag efter.

 

TACK Eva för en livsupplevelse. Inte bara 10 kg lättare utan med nya toppen värden och långt ifrån ens i riskzonen för diabetes, har nu steg 2 infunnit sig att äta annorlunda. Jätte svårt då matlagning och umgänge med maten är en del av mitt liv men…det går även om just jag inte helt kan lära mig att avstå från mina favoriter!!

Portionerna är dock mindre, glufset övergivet o vinkonsumtionen har minskat o längtan efter socker nästan borta! Detta är dock bara en bit på vägen..kommer att göra om dessa 23 dagar, trigga mig själv och få in i hjärnan och medvetandet att jag nu får äta ”naturligt” utan att jag går upp i vikt igen! Gör detta!!!!! Du får en kick som består… sluta med YoYo bantning. Det går att dricka gott vin o klämma ner gåslever, det går att njuta av en färskpotatis men i måttliga mängder och det går bra. Läs o begrunda. Våga satsa ung som gammal , man eller kvinna. Borde hänga både på gym o pilates men det gör jag inte ännu.Gör det jag har lust med och promenaderna är belöningen. Lycka till Eva med din visdom och Lycka till alla ni andra som sitter i samma båt som jag. Go for it!

Med Vänlig Hälsning från Ettan Bratt “

 

ÄNTLIGEN MIN TUR HOS EVA!

Jag är 65+ och har hunnit prova många olika metoder för att gå ner i vikt. Vilken resa Eva bjöd på! Fick börja med att äta så mycket jag orkade under två dagar. Sedan få med sig tydliga instruktioner om hur och vad jag skulle äta. Enkla och varierande recept att följa och sist men inte minst BOKEN.

Boken, ”Ät Vad Du Är”, som ger en förklaring till vad som egentligen händer i kroppen när man äter. Det var en fröjd att väga sig varje morgon. Sakta men säkert dalade viktkurvan nedåt. Så tryggt att efter alla dessa olika dieter hittat något som fungerar, som man själv kan styra. Jag vet vad jag inte kan äta och vad jag kan äta utan problem och inget är förbjudet:-)

Lagom till sommaren hade jag nått mitt vikt mål dvs minus 14 kg. Det är inte svårt att bevara för min kropp vill vara där! Familj och vänner gläds med mig. Jag trivs och mår så mycket bättre.

Tack Eva och Anna för all inspiration och stöd. Ni finns alltid där när jag undrar över något.

Hälsningar Gunilla Persson

VAD HÄNDE...?
 

”Jag har aldrig varit överviktig förut, förstod inte riktigt vad som hände…Förutom att jag ökade i vikt var jag också oerhört trött,deppig och hade ofta problem med magen och sömnen. Man är döds trött men kan inte sova. Svullna och ömma leder mm mm.

Det var nu som jag träffade Eva. Hon sa till mig att jag inte såg så välmående ut och tyckte att jag skulle gå och göra en hälsokontroll….Obs! Hon sa inget om att jag var tjock???

Jag gjorde som jag blev tillsagd. Resultatet var inte det bästa… jag måste göra ngt omgående. Vikt, kolesterol, B12 helt kasst och jag är 43 år….dessutom var jag väldigt SUR!!! Alltså pH:t..

Nu, 40 dagar senare, och om jag får säga det själv, mycket duktigt följt Evas program, har jag gått ner alla 12 kg jag samlat på mig och mitt liv har blivit såååå härligt….!

 • Jag sover som ett barn,

 • Inga problem med magen längre,

 • Socker sug helt borta,

 • Inga svullna leder längre,

 • Humöret på topp,

 • Och alla kläder passar perfekt!

 • Måste säga att det är den bästa investering jag gjort.

 • Och jag är inte så ”SUR” heller längre.

Mvh Vicki

 

"...FRI MIN DIABETES“

“Jag blev rekommenderad att testa Bülowmetoden av en god vän till mig, tillika läkare. Jag började på 127,0 kg och efter 40 dagar hade jag gått ner 20,5 kg! Jag har aldrig gillat att laga mat, men nu vaknade intresset i kapp med att mitt blodsocker sjönk.

Eva sade att jag skulle bli fri min diabetes som en trevlig sidoeffekt, men det hade jag svårt att tro först. Men när blodsockret låg på 5,7 efter 40 dagar började jag förstå att det nog låg något i det hon sade. Andra omgången med 40 dagar sprutor började jag 6 veckor senare. Efter dessa dagar har jag nu gått ner ytterligare 21 kg och blodsockret är stabilt och jag är helt utan mediciner. Jag hade dessutom ont i knän, rygg och fötter, vilket har helt försvunnit.

Jag mår generellt sett mycket bättre både i kropp och knopp!

Tack snälla Eva. Lars G

DEN HÄR METODEN ÄR ÖVERLÄGSEN
 

Hej Eva,

Ett halvår (7 månader) efter jag träffade dig har jag gått ner 20 kg. Det har ALDRIG hänt tidigare trots alla olika ”bantningsmetoder”. Och jag lovar: Jag har prövat ALLT ( utom op och att äta binnikemask). Den här metoden är överlägsen.

Så:

 • Först och främst Tack till Shirley Clamp som med sina nya slanka figur fick mig att söka upp Eva.

 • Tack Eva! Du har förändrat mitt liv.

 • Tack för att jag aldrig behöver gå och känna mig hungrig.

 • Tack för att jag får köpa kläder i mindre storlekar äntligen.

 • Tack för att jag nu har lärt mig vad jag ska göra, om jag börjar gå upp i vikt igen.

 • Eva! Du har varit värd varenda krona.

Massor av kramar

Marianne och Nisse

 

METODEN ÄR LIKA ENKEL SOM GENIALISK

Jag hade flera anledningar att komma till Eva på Bülow Clinic.

En var att stötta min man som hade större anledning att gå ner i vikt än jag.

Men visst har jag tidigare pressat några kilon ner och sen upp dem igen.

VI är båda väldigt matlagnings intresserade och tycker mycket om mat.

Det är viktigt att båda vet hur och varför man ska laga mat och vilka råvaror

som är bra resp. dåliga. Denna kunskap garanterar en långsiktig vikthållning.

Det har också varit ett stort stöd att göra det tillsammans med maken.

Det kan ju givetvis också vara en väninna eller en kollega. (Många kollegor

har undrat över denna ”rasande” effekt).

Min viktigaste anledning var att i min familj har vi medfött höga kolesterolvärden

och ärftliga hjärt- och kärlsjukdomar.

Dessutom har jag haft mycket problem med gallstensanfall då jag inte tålde varken

för mycket eller för fet mat. Båda dessa problem har jag kommit till rätta med.

Jag mår nu mycket bättre, är piggare och har insett hur viktigt rätt kost är för hälsan.

Jag kan rekommendera alla som funderar på att långsiktigt investera i sin hälsa

att ta till sig Evas råd och bara göra det. Metoden är lika enkel som genialisk och

jag har så här 2 år senare behållit min vikt genom att leva som Eva lär!

Tusen, tusen och åter tusen tack Eva!

Ulrika

TOVES FETTNEDGÅNG MED BÜLOWMETODEN >

TESTIMONIALS AV BÜLOWMETODEN
Gunilla Persson
Ettans Bratt
Anita
Vicki
Lars G
bottom of page