Om Eva Bülow

VARFÖR BÜLOWMETODEN OCH EVA BÜLOW?

Vem är jag? Jag är sjuksköterska från Sophiahemmet sedan 50 år tillbaka.

Man kan undra varför jag gör det jag gör och inte arbetar på sjukhus. Det började med min mor. Hon led konstant av ont i magen i hela sitt liv. Hon tillhörde de som reagerade med magen då det var hennes svagaste link i kroppen.

 

Jag var ett väldigt nyfiket barn och nu som vuxen. Jag har alltid ställt frågor i hela mitt liv. En av mina klassföreståndare i skolan fick migrän med jämna mellanrum och när det skedde kom han in i klassrummet, dängde knytnäven i katedern och sade med humor: ”Idag håller ni käft och Eva ställer inga frågor!”

 

När jag var 14-15 år bestämde jag mig för att alltid vara frisk och inte bli en gammal gnäll kärring. Efter det beslutet har jag utbildat mig själv och läst allt jag kommit över.

 

Jag har läst hundratals böcker om naturlig hälsa, kvant fysik, psykologi etc. och jag har testat allting på mig själv. Jag brukar säga att jag är den största försökskaninen.

 

Nu har det gått mer än 40 år och jag kommer fortsätta att utbilda mig till den dag jag lämnar detta jordeliv.

 

Jag tror på att ta det bästa av alla världar. I min värld skulle idealet vara om alla inom yrkesområdet hälsa jobbade tillsammans för att skapa hälsa hos patienterna. Men tyvärr är det inte så, ÄN.

 

Läkemedelsindustrin är inte intresserad av det konceptet… Deras affärsidé är att skapa kunder/patienter genom sk. sjukdomar som egentligen är symptom, och sedan kommer de med universallösningen: syntetiska mediciner.

 

Jag startade Bülow Clinic AB för 13 år sedan, 2010. Jag har hjälpt, coachat tusentals kunder till att få tillbaka sin hälsa och sin figur på ett helt naturligt sätt. Man kan enkelt uttryckt säga att gå Bülowmetoden återställer balansen i kroppen.

 

Kroppen kan reparera sig själv från symptom på alla plan, body, mind and spirit, om vi ger den de rätta förutsättningarna. Om en av delarna är ur balans är hela kroppen ur balans. Att få följa var och en som går på programmet och deras väg tillbaka till sig själva är oerhört inspirerande.

 

För mig är att ha min hälsa intakt, min hjärna intakt och att hjälpa andra att uppleva detsamma, det viktigaste i mitt liv. I år fyllde jag 70 år och jag har aldrig mått bättre!

 

För din hälsa,

Eva

❤️

Boka kostnadsfri konsultation

Boka en 15-minuters kostnadsfri konsultation med Eva Bulow för att få en bättre förståelse för hur det fungerar. Det finns några lediga platser varje vecka. Fyll i formuläret så återkommer vi med förslag som fungerar för dig.

Eva Bulow

Legitimerad sjuksköterska & Coach