Priser & upplägg

Prismodell för Bülowmetoden

VÅRERBJUDANDE BÜLOWMETODEN
Vi från Bülow Clinic ger nu ett unikt erbjudande att gå Bülowmetoden. Anmäler du dig till att bli både hälsosam och få en viktnedgång som bonus, ger vi dig 40 procent i vårerbjudandet. Kom igång med Bülow Clinic!

 

Erbjudandet gäller mellan 1 juni – 30 juni.
Begränsat antal platser.

 
Coachningen är en utbildning i hur din kropp fungerar och om du följer dessa riktlinjer kommer du inte att gå upp i vikt igen. Priserna kan variera mellan länder.
 
​Fas 1 för 23 dagar + Fas 2, 6 veckor: 20 000 kronor*
Fas 1 för 30 dagar + Fas 2, 6 veckor: 25 000 kronor*
Fas 1 för 40 dagar + Fas 2, 6 veckor: 30 000 kronor*

*Betalningsupplägg går att ordna.
*Avdragsgillt för företag.

 

Inkluderat i priset efter Fas 1 är också:

1. Coachning två gånger i veckan i sex veckor under Fas 2 av metoden.
2. Under Fas 3, vilket är resten av livet, är du alltid mer än välkommen att emaila oss vilka frågor du än må ha, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Som jämförelse kan nämnas att en bypass operation kostar runt 100 000 kronor eller mer. Du kommer dessutom att med största sannolikhet behöva gå igenom ännu en operation efter det för att bli av med överflödigt skinn. Ännu en kostnad på runt 30 000 -150 000 kronor. Det kommer inte vara nödvändigt efter en viktnedgång med Bülowmetoden.

Boka kostnadsfri konsultation

Boka en 15-minuters kostnadsfri konsultation med Eva Bulow för att få en bättre förståelse för hur det fungerar. Det finns några lediga platser varje vecka. Fyll i formuläret så återkommer vi med förslag som fungerar för dig.

Eva Bulow

Legitimerad sjuksköterska & Coach