Så fungerar det

En metod av flera faser

01

Fri konsultation

Boka 15 minuters gratis konsultation med Eva Bülow. Detta ger dig svar på vilken förändring du är i behov av och vilket program som är mest lämpat för dig. Oavsett om du vill bli av med dina symptom eller om du önskar gå ner i vikt.

02

Godkännande och upplägg

Efter konsultationen får du alla dokument för att starta metoden om du bestämmer dig för att gå metoden. Sedan bestämmer vi betalningsupplägg tillsammans och när du vill startar programmet.

03

Förberedelser inför start

Innan programmet startar får du en personlig genomgång av Eva. Vilken kost du får äta, recept, hennes bok ”Ät för Livet” som du har i hemläxa till att läsa och vad man får dricka under programmet. Du mäter din kropp från halsen till fötter samt väger dig.

04

Fas 1

Du kommer att tala med din coach fyra dagar i veckan och textmeddela de resterande tre dagarna. Under Fas 1 behöver du inte träna om du inte vill utan det räcker att du går 1 timme om dagen. Det enda fett du blir av med är det onaturliga fettet som sitter på de ställen de inte satt på från början och du blir av med fettet inifrån och ut, vilket gör att du inte får någon hängande hud.

05

Coachning

För att nå ditt mål måste du först VARA, sedan måste du GÖRA för att HA. Detta är vad coachningen hjälper dig att uppnå.

Varje dag under Bülowmetoden stämmer vi av din vikt och vad som försigår i din kropp, själ och sinne. Du blir personligen coachad på alla plan eftersom allting hänger ihop. Om en av dessa komponenter är ur balans så är hela kroppen ur balans. Det här är en ”reset” av din kropp.

06

Fas 2

Efter att ha gått igenom Fas 1 av Bülowmetoden, coachar och vägleder vi våra klienter in i nästa del. I Fas 2 implementerar vi metoden i klientens egen livsstil genom att hitta matkombinationer som fungerar för just hans eller hennes kropp. Detta sker genom att på olika sätt addera näringsämnen till kosten för att hitta den bästa formen för just dig.

07

Fas 3

Du kommer kunna äta allting men inte alltid. Du har nu alla verktyg i verktygslådan för att kunna bibehålla din vikt resten av ditt liv genom att göra medvetna val. Alla val har en konsekvens och bara du kan bestämma vilken konsekvens du vill ha.

Referenser

Lyssna på våra klienter här

Här kan du lyssna på några klienter som har genomfört programmet.

Eric

“Att få en coaching varje dag har varit skillnaden för mig”

Lili

“Bülowmetoden är heltäckande, det handlar inte bara om viktnedgång”

Eric

“Att få en coaching varje dag har varit skillnaden för mig”

Lili

“Bülowmetoden är heltäckande, det handlar inte bara om viktnedgång”

Boka kostnadsfri konsultation

Boka en 15-minuters kostnadsfri konsultation med Eva Bulow för att få en bättre förståelse för hur det fungerar. Det finns några lediga platser varje vecka. Fyll i formuläret så återkommer vi med förslag som fungerar för dig.

Eva Bulow

Legitimerad sjuksköterska & Coach