Köp boken – ÄT FÖR LIVET

"ÄT FÖR LIVET - Din guide till ett mer överlägset välmående" av Eva Bülow

TROTS ATT VI ALLA består av samma anatomiska byggstenar och lyder under samma naturlagar så är vi olika. Därför fungerar inga av de tusentals universallösningar vi möter i reklam, tidningsartiklar och böcker. I den här boken utgår Eva Bülow istället från vad som kan få kroppen att reparera sig själv, att hitta idealvikten och undvika moderna sjukdomar som halsbränna, uppblåsthet, magproblem, värk och högt blodtryck. Inget piller i världen kan ta över kroppens roll. Därför är vår främsta uppgift att underlätta för vår egen kropp att fungera på bästa sätt. Boken är skriven på ”vardagssvenska”, utan krångliga medicinska termer så att det blir lätt att ta den till sig. I boken ”ÄT FÖR LIVET – Din guide till ett mer överlägset välmående” får du listor över hur du kombinerar råvaror för att uppnå ditt mål och du får menyer för tre veckor så att du kan prova och se själv. Förordet är skrivet av en av våra Michelin kockar i Sverige, Melker Andersson. ”Om du är redo för en livsstilsförändring; THIS IS IT! Genom att göra Bülowmetoden kommer jag att guida dig varje dag till den bästa versionen av dig själv.”


En av Sveriges främsta hälsocoacher

Jag älskar att hjälpa folk att förbättra sin livsstil och hälsa på alla plan i deras liv. Genom åren har jag arbetat med näringskonsultation till allt från enskilda personer till spa-anläggningar till sultaner och prinsessor. Jag coachar kunder på olika språk såsom på svenska, engelska och franska.

 

 

Boka kostnadsfri konsultation

Boka en 15-minuters kostnadsfri konsultation med Eva Bulow för att få en bättre förståelse för hur det fungerar. Det finns några lediga platser varje vecka. Fyll i formuläret så återkommer vi med förslag som fungerar för dig.

Eva Bulow

Legitimerad sjuksköterska & Coach