top of page
HGC flaskor

HCG är en förkortning av Humant Chorion Gonadotropin, vilket är ett hormon som kroppen producerar under en graviditet. Dock har denna ingen påverkan på könskörtlar. Dess effekt på män, kvinnor och barn är precis densamma. Den kan således aldrig göra en kvinna mer maskulin eller en man mer feminin.

När kvinnor blir gravida producerar de runt 1 miljon IU och HCG, varje dag. Med det sagt, är det väl känt att en överviktig kvinna lättast går ner i vikt av att vara gravid. Fostret tar nämligen näringsämnena ur det onaturliga fettet från mamman. Det är anledningen till att bebisar i undernärda områden ofta har ungefär samma vikt som bäbisar vars mammor kunnat äta ordentligt under sin graviditet.  

Sedan i mitten av förra seklet har HCG använts på kliniker över hela världen för att hjälpa folk att bli av med rätt sorts fett. Det vill säga fettet som sitter på ställen där det inte vanligtvis sitter. 

Ämnet gör att det onaturliga fettet ”försvinner inifrån och ut”. Det innebär att du inte får någon hud som hänger efteråt.  

På Bülow Clinic använder vi oss därför sedan fem år tillbaka av energitillskott, skapat av HCG-frekvenser. Tillskottet är effektivt för viktnedgång och kombineras med resten av programmet för att fungera. HCG sätter nämligen bara det onormala fettet i omlopp och har ingen påverkan på dina vanliga fettreserver/underhudsfett.​

SUBSTANS HCG
bottom of page