RETREAT TORTOLA

Ett unikt retreat för detox och viktnedgång. Bülow Clinic välkomnar dig till en två veckors retreat på den vackra ön Tortola. 

 

Det här en detox- och viktnedgångsupplevelse du inte tidigare varit med om, där du kan utforska både Karibien och en hälsosammare livsstil. Du kommer under dessa två veckor att bo på Frenchmans Cay Hotel, där Eva Bülow personligen kommer att coacha dig.

 

På Tortola lär dig att lyssna till din kropp och detoxa samtidigt som att du får en kick-start på den andra delen av Bülow Metoden. Allting sker i omgivningen av kristallklara vatten och långa sandstränder. Ön i sig är också den full av möjligheter. Du kan simma med delfiner, besöka de ekologiska trädgårdarna, dyka, segla och mycket mer. Men såklart är även dagliga lektioner om hälsa på schemat tillsammans med matlagningsklasser baserade på metoden. Detta sker både på hotellet samt i form av utflykter till öar i närheten av Tortola. 

 

För att kunna delta måste du ha klarat av den första fasen av Bülow Metoden. Du reser sedan till Tortola på den första dagen av fas två för att sedan fortsätta på metoden tillsammans med Eva. Det här erbjudandet är dock ett av våra mer exklusivare erbjudanden, vilket är varför det endast finns ett fåtal platser. Så se till att anmäla dig i tid!

 

Vi ser fram emot att du gör oss sällskap under dessa två lärorika och avslappnande veckorna i Karibien. Bli detoxad, gå ner i vikt och lär dig hur du behåller din nya vikt och livsstil för resten av livet.

Hurricane Irma

 

 

Vi måste tyvärr meddela att Bülow Clinic på Tortola i Karibien inte kan ta emot några retreat gäster under ytterligare en tid på grund av orkanen Irma. Ön blev så pass allvarlig skadad, vägar, broar, byggnader, kommunikation är fortfarande inte uppbyggt till 100%, inklusive det hotell vi samarbetar med.

Det här är en ofantlig katastrof för hela den karibiska övärlden. Men återuppbyggnaden går framåt och vi meddelar så snart vi kan öppna igen.