top of page
Toves testimonial
1b_NY_WOMAN_Vector_body_20191031.png
ÅKES TESTIMONIAL

NÅGRA ORD FRÅN EN "40 TAGGARE" SOM PRECIS VARIT PÅ 60_ÅRS KONTROLL

För mig har det blivit ett nytt sätt att tänka och ett nytt sätt att leva. Först och främst känna lugn harmoni och glädje.

 

Jag äter idag helt annorlunda än tidigare. Jag äter i princip aldrig mejeriprodukter. Äter alltid en frukt till frukost. Äter nästan aldrig pasta/potatis. Om jag äter kött så blir det vilt kött eller rött kött och nästan aldrig till middag. Middag oftast fisk. Idag äter jag betydligt mindre portioner och på tallriken lika mycket grönsaker som proteiner. Dricker i huvudsak vatten. Alltid kolodialt vatten på morgonen samt 2 st juiceplus tabletter av varje sort.

Jag går en promenad varje dag minst en timme, i övrigt är jag väldigt aktiv och kan också vara det eftersom jag känner mig så pigg. Visst dricker jag vin på helgen och en god middag och något snacks. Tar oftast en fruktdag på måndagar för att rensa kroppen.

 

Jag kör minst en gång per år Bülowmetoden fas1 och fas 2 för att verkligen rena kroppen och som bonus går man ju ner i vikt, men för mig känns det bara skönt att bli av med sockerbehovet och verkligen bli av med alla slaggprodukter.

 

Jag tror också att man måste göra upp med sig själv vad man vill prioritera och framför allt inte stressa och umgås med vänner och bekanta som ger glädje. Några ord från en 40 taggare skämt åsido, men jag har precis varit på 60-års kontroll. Där säger sköterskan efter undersökningen: Men Åke hur kändes det att vara på 40-års kontroll.... Samtliga mina värden är på topp precis som en 40-45 åring....

LÄS FLER TESTIMONIALS >

bottom of page